info
yritys
historia tarina
galleria
cafeterassi
sisustuskauppa
yhteydenotto

Facebook

ALOITUSSIVULLE

CAFETERASSI

ML / Relandersgrundin yläkannella on cafeterassi. Majakkalaivan kannelta aukeaa mahtavat merimaisemat Korkeasaaren suuntaan. Näköetäisyydellä ovat Halkolaiturin purjealukset ja Katajanokan jäänsärkijät. Aurinko paistaa kannelle pitkälle iltaan. Iltavalaistuksessa vanhat makasiinit ja Uspenskin katedraali ovat henkeäsalpaavat. Merentuoksu ja majakkalaivan tunnelma, auringon paiste ja kuutamo.

Majakkalaivan yläkansi on päivisin rauhallinen pistäytymis- ja kohtaamispaikka. Aurinkotuolissa voi lueskella laivan lehtiä. Iltaisin ja viikonloppuisin soitamme taustamusiikkia. Majakkalaivassa on kesäisin etkoja ja jatkoja. Säiden salliessa ja asiakkaiden riittäessä kansi on avoinna myöhään.

ML / Relandersgrundin valikoimiin kuuluvat erikoisoluet, siiderit, valko-,puna- ja kuohuviini. Juomat tarjoillaan laseista ja viinit coolereista, lisäksi A-oikeudet. Kahvi juodaan laivan omista emalimukeista. Saaristolaisgraavilohileivät, majakkalaivan klapit ja lusikkaleivät ovat kestosuosikit. Muut pikkusuolaiset vaihtelevat kauden mukaan. Koirille hau-kupit ja filttejä viluisille.


TERVETULOA MAJAKKALAIVAN KANNELLE !

ALEKSANTERINKADUN PÄÄSSÄ www.majakkalaiva.fi AT END OF ALEKSANTERINKATU