info
yritys
historia tarina
galleria
cafeterassi
sisustuskauppa
yhteydenottot

Facebook

ALOITUSSIVULLE

OY MAJAKKALAIVA AB

ML / Relandersgrund löydettiin laivaromuttamolta 1991. Seuraavana vuonna runko lunastettiin ja aloitettiin mittava kunnostus. Oy Majakkalaiva Ab perustettiin 5.4 1995. Saman vuoden elokuussa aloitettiin kahvila- ravintolatoiminta laivan yläkannella.
Toiminta-ajatuksena oli mahdollistaa majakkalaivan korjaaminen ja ylläpitäminen.

ML / Relandersgrund oli ensimmäinen yksityishenkilön majakkalaiva -projekti Suomessa. Kotkan kantasatamassa toimittiin vuosina 1995-2005. Helsinkiin laiva siirrettiin saman vuoden syksynä. ML / Relandersgrundin laituripaikka on vuodesta 2006 ollut meritullintorilla Aleksanterinkadun päässä.

Laivan omistaja Susanna Seppä on saanut vuonna 2007 Suomen Majakkaseuran Vuoden loistavin teko
kunniakirjan. ML / Relandersgrund on huomioitu 2009 Best of Helsinki ehdokkuudella kategoriassa Best City Attraction. Laiva oli World Design Capital 2012 Pop-up-shop kohde. ML / Relandersgrund on Suomen vanhin jäljellä oleva majakkalaiva.

 

OY ML/GRUND AB

Yritys on perustettu 1.12 2011 ja toiminta aloitettiin kesäkuun 2012 alussa majakkalaiva Relandersgrundin sisäkannella. Toiminta-ajatuksena on tuottaa oheistuotteita- ja sisustustuotteita omalla rekisteröidyllä tavaramerkillä ja logolla. Oy ML / Grund Ab korjaa, ylläpitää Majakkalaiva sisustuskauppaa sekä nettikauppaa. Sisustuskauppamme tuotteet ovat majakkalaiva henkisiä ja osa tuotteista on kierrätysperiaatteella valmistettu. Valikoimissa on myös korkealaatuisia Design-valaisimia.

Olemme satama-, saaristolais- ja majakkasukua. Vaalimme vanhaa perinnettä ja luomme uutta sen rinnalle. Majakkalaiva, meri ja saaristolaisuus. Design, uusiokäyttö ja majakkalaiva@ tuotteet.

TERVETULOA MAJAKKALAIVA MAAILMAAN !

 

 

 

ALEKSANTERINKADUN PÄÄSSÄ www.majakkalaiva.fi AT END OF ALEKSANTERINKATU