Arvosteluja / Reviews

– Arvosteluja yksityistilaisuuksista –

 Yksityistilaisuuksiemme taso on saanut laajaa kiitosta läpi vuosien.
Kehuttuina ovat toistamiseen; taitava henkilökunta, kaunis miljöö ja toimiva kokonaisuus.

 ★ ★ ★ ★ ★

Kesäjuhlat Majakkalaivalla

”Emme keksi, miten Laiva & miehistö olisi voinut juhlistamme enää paremmat tehdä – ihan ensi kontaktista laskun kuittaukseen asti kaikki sujui enemmän kuin odotukset ylittäen. Upea paikka, tunnelma, äärimmäisen ystävälliset ihmiset, mahtavat ruuat ja tarjoilu ja ennen kaikkea ihan täydellinen tekemisen meininki, josta kaikesta huokuu se, että sitä tehdään sydämellä ja niin, että lopputulos on kaikille täydellinen. Paras paikka yksityistilaisuuksille, ihan ehdottomasti!”

-Susanna Järvinen

 

”Aivan loistava henkilökunta! Tuhat pistettä heille!”

-Nelli Sutela

 

★ ★ ★ ★ ★

 

”Yhteydenpito tilantarjoajien kanssa sujui mutkitta ja he selvästi olivat valmiita tekemään kaikkensa, että juhlamme onnistuvat. Kokonaisuudessaan ihan loistava juhlapaikka!”

”Vietimme laivassa yrityksemme pikkujouluja. Järjestelyt sujuivat vaivattomasti ja itse tilaisuus oli oikein onnistunut. Kaikki toimi niin kuin oli sovittu. Palvelu oli erinomaista, ruoka hyvää ja tila oikein tunnelmallinen. Suosittelen!”

-Nelli Sutela

 

”Vietettiin täällä meidän LIFW haasteen pikkujouluja ja oltiin enemmän kuin tyytyväinen ihan kaikkeen!! Henkilökunta oli erittäin avuliasta porukkaa ja meillä oli kaikinpuolin ikimuistoinen ilta. Kiitos erittäin paljon!”

-Tomi Kokko

 

”Juhlapaikka ja henkilökunta ylittivät kaikki odotukset,
ja mun odotukset olivat aika korkealla.”

-Klaudia

Vietin täällä 40v -synttäribileet ja paikkaa ja sen henkilökuntaa ei voi kuin kehua 🙂 Vieraat eivät kehuneet pelkästään itse bileitä vaan myös paikkaa ja erityisesti sen ystävällistä ja mukavaa henkilökuntaa. En muista aiemmin, että tuollaista palautetta olisin vierailta saanut!
­
Meitä oli yhteensä noin 40, joista muutama oli lapsia. En halunnut, että istuisimme jonkun valtavan juhlasalin yhdessä kulmassa vaan niin, että tila tuntuu juuri tälle vierasmäärälle sopivalta. Valina meni nappiin. Tämä juhlapaikka sopi tälle porukalle paremmin kuin hyvin. Loppuillasta kun porukka alkoi vähenemään, heivasimme yhden pöydän pois ja saimme sopivasti tilaa tanssimiseenkin.
­
Paikka itsessään on jo erittäin tunnelmallinen, joten mitään erityistä koristelua en nähnyt tarpeelliseksi. Illan pimetessä tunnelmaa loivat aidot öljylamput samalla, kun ikkunoista saattoi ihastella kaupungin valoja.
­
Sijainniltaan tämä on myös erinomaisessa paikassa. Lähistöllä on useita hotelleja, joihin on vain kävelymatka. Samoin mahdollisia jatkopaikkoja, jos sellaisiin tekee yömyöhällä vielä mieli. Julkisilla pääsee helposti lähes ovelle.
­
Heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien tuli tunne, että nämä bileet tulevat onnistumaan. Henkilökunta vastaili lisätietokysymyksiin erittäin nopeasti ja tuli tunne, että ”kaikki onnistuu”. Samoin kun kyselin ehdotuksia tarjoilujen tai niiden järjestämisen suhteen, niitä annettiin. Ja ne osoittautuivatkin erittäin hyviksi valinnoiksi!
­
Tänne voi tuoda halutessaan omat ruoat / omavalintaisen pitopalvelun. Nyt saadulla kokemuksella voin kyllä todeta, että suosittelen ehdottomasti laivan oman pitopalvelun käyttämistä! Ruoat olivat herkullisia ja homma toimi loistavasti. Henkilökunta huolehti myös, että itsetuomamme jälkiruoat ja herkut lapsille tuotiin tarjolle.
­
Lisäksi pakko vielä mainita asia, josta jäi erittäin hyvä mieli ja tuli yllätyksenä. Olimme sopineet, että haemme lahjat, kukat yms. illalla jääneet tavarat seuraavana aamuna. Olin varautunut, että tavaroita keräillään sieltä täältä. Mutta ei, henkilökunta oli kerännyt ja pakannut tavarat valmiiksi ja tuonut ovensuuhun. He auttoivat myös niiden nostamisessa autoon. Tällainen ystävällisyys vetää lähes sanattomaksi 🙂
­
Tämä paikka on täyttä timanttia!
-Janne Silvo

– Hääarvostelu –

”Kesäkausi huipentui elokuun viimeisenä viikonloppuna rakkauden juhlaan – ihaniin, pieniin häihin aina niin upealla, ainutlaatuisen tunnelmallisella Majakkalaiva Relandersgrundilla. ”Rellun” henkilökunta ansaitsee erityismaininnan, supersuuren kiitoksen erinomaisesta palvelusta, ja valtavan herkullisesta saaristolaispöydästä monipuolisine herkkuineen ❤️
Erittäin vahva suositus!”

-Raisa Vänskä

 

Lue lisää häistä majakkalaivalla täältä!

– Hääarvostelu –

”Pidimme unelmiemme hääjuhlan upeassa Majakkalaivassa elokuussa 2020. Kaikki sujui alusta loppuun niin nappiin, viestittely oli erittäin sujuvaa, saimme paljon apua ja palvelu oli kaikinpuolin erinomaista. Juhliin valitsimme saaristolaispöydän laivan omasta keittiöstä ja ruoka oli vaan niin suussasulavaa, että siitä kaverit puhuvat edelleen. Niin kaunis miljöö ja kaikinpuolin täydellinen juhlapaikka – tulemme varmasti pitämään jatkossakin juhlia samassa paikassa. Rento ote ja huumoria mukana, niin se täytyy ollakin, arvostan! Suurkiitos koko Majakkalaivan väki, me ja juhlaväki vietimme hyvin onnellisen päivän & illan kanssanne, jota muistelemme lämmöllä pitkään!”

-Susanna Poméll

 

– Hääarvostelu –

Järjestimme noin 65 hengen hääjuhlan Rellulla syyskuussa. Juhlat onnistuivat täydellisesti! Yhteydenpito Juuson kanssa sujui todella mallikkaasti aivan alusta alkaen, morsian lähetteli valtavan määrän viestejä pitkin vuotta ja jokaiseen vastattiin nopeasti. Kaikki toiveet ja pyynnöt toteutettiin hienosti, henkilökunnan rento mutta ammattimainen asenne sai hääparinkin vakuuttumaan jo varhaisessa vaiheessa että juhlat tulevat onnistumaan hienosti. Ruokana Saaristolaispöytä oli täydellinen valinta, sitä kehuivat niin vieraat kuin juhlaparikin. Aluksi jännitimme onko henkilömäärämme liian suuri ja meneekö liian ahtaaksi, mutta tämä oli harhaluulo! Ruokailun ajan toki porukka istui hyvin lähekkäin, mutta muut tilat laivalla (takaosa, kansi ja edusta) tarjosivat mahkut vilvoitteluun jos sitä tarvitsi. Vieraat kehuivat tunnelmaa intiimiksi ja tunnelmalliseksi, joten pieni kylkikyljessä oleilu ei ketään haitannut. Ruokailun jälkeen henkilökunta siirsi valokuvauksen aikana osan pöydistä pois ja korjasi kattauksen ja tila muuntui hienosti tanssilattiaksi. Meillä oli tilassa myös 4 hlö bändi joka mahtui salin nurkkaan hyvin ja tanssilattia toimi hienosti. Vieraat viihtyivät pitkälle yöhön ja porukka kehui juhlia, ruokaa ja henkilökuntaa yhdeksi parhaimmista juhlista missä ovat koskaan olleet. Hääparina olimme todella tyytyväisiä, juhlassa ei ollut mitään mikä olisi voinut mennä paremmin. Tilana Rellu on tunnelmallinen ja persoonallinen, tulemme varmasti järjestämään jatkossakin juhlia siellä. Suuri kiitos Juusolle ja Rellun jengille, teitte meidän päivästä täydellisen!”

-Anne Nieminen

 

Relandersgrund sisätila

Varaa oma juhlasi tai kysy lisää – vastaamme mielellämme.

 

Tarjouspyyntö

Majakkalaiva Relandersgrund

Meritullintori 00170 Helsinki
Info@majakkalaiva.fi

Käyntiosoite
Meritullintori 00170 Helsinki

 Aukioloajat
Syyskaudella avoinna mm. säävarauksella.
Varmista aukiolo: 0445955935

 

 

Myynti/Tilatiedustelut

Juuso Karjalainen
Myynti@majakkalaiva.fi
040 191 1999

Yhteistyöt/Muut asiat

Siiri Karjalainen
siiri.karjalainen@majakkalaiva.fi
044 595 5935

Ota yhteyttä

Terveisin,

Relandersgrund

Copyright © 2023 Relandersgrund